Oliver torna a obrir la porta a la independència de Porto Cristo

Després que AIPC hagi insinuat que es planteja un referéndum

 

Miquel Oliver, batle de Manacor, ha tornat a obrir la porta a un possible procés d’independència de Porto Cristo com a municipi, després que ahir el portaveu de l’Agrupació Independent de Porto Cristo (AIPC), Joan Gomila, insinués que de continuar així les coses (la manca de comunicació i d’inversions de l’Ajuntament amb el poble) es plantejaven com a partit poder fer un referéndum per saber quina és exactament l’opinió dels veïnats al respecte.

“Ja no vaig dir al principi de la legislatura i continu pensant el mateix, Porto Cristo serà allò que vulgui ser, i això vol dir que puguin decidir si així ho volen”. De la mateixa manera que Oliver ha dit que també obri la possibilitat que es puguin formar juntes de districte a la resta de localitats del municipi que ho vulguin. Una altra de les qüestions en les que precisament Gomila ha estat més crític durant els darrers mesos: “La Junta de Districte, tal i com és ara no té poder de decisió i de debat efectiu entre el poble, que és l’esperit amb la que va néixer”.

Precisament AIPC es va formar ara fa vint-i-sis anys com a partit polític, a partir de l’associació de veïns i d’un grup de persones que defensaven un independència municipal a mitjan termini, per intentar, de la mà de Jaume Brunet, entrar a formar part activa de l’ajuntament de Manacor i des de la representació política poder fer arribar més recursos econòmics i socials fins a Porto Cristo. Actualment la localitat costanera sobrepassa a l’hivern els 7.000 habitants censats.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad