Manacor es queda sense aigua per un tall d’Endesa als depòsits

A les zones baixes del poble es possible que n’arribi, però amb poca pressió

 

Les zones altes de la ciutat de Manacor han quedat des de primeres hores del dematí sense aigua i es preveu que els problemes durin fins ben entrat l’horabaixa. El motiu, segons explica l’Ajuntament, ha estat el tall provocat “per unes feines que fan tècnics d’Endesa als voltants dels depòsits de la zona del Serralt. Uns treballs que res tenen a veure amb l’aigua però que han provocat que fins que l’empresa no ho arregli no es puguin carregar d’aigua aquests depòsits i falti pressió”, diu Cristina Capó, responsable política de la SAM.

La SAM, responsable de l’abastiment d’aigua corrent a la ciutat de Manacor ha anunciat ja a la seva pàgina web que “a causa d’una avaria elèctrica no prevista als dipòsits d’aigua, hem realitzat un tall de subministrament a tot Manacor”, el que suposarà problemes de pressió durant tot el dia. Més acusats als barris alts del poble, que s’ahn quedat sense una gota d’aigua, i amb greus problemes de fluxe a les zones baixes.

A més, quan Endesa torni a connectar la corrent a la zona afectada, “després encara haurem d’esperar a que es carreguin de nou els depòsits i poguem donar pressió a l’aigua de sortida, el que vol dir que seran unes hores més”.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad