Els aparcaments i el quiosc de Cala Varques, en el punt de mira

Part i Banda

 

Aquest dimecres es va reunir la Junta Local de Seguretat, amb un punt per damunt els altres en l’ordre del dia: la situació de Cala Varques i les pràctiques irregulars que s’hi duen a terme. L’objectiu era analitzar la situació actual de l’entorn de la platja verge i establir actuacions concretes per tal de garantir la protecció de l’entorn i la seguretat dels visitants que aparquen als voltants de la carretera.

En concret es va parlar de la col·locació d’elements dissuasius per als aparcaments incorrectes i l’aplicació de sancions al quiosc de la platja per alteració del medi, entre d’altres. En tot cas, les mesures pretenen la pacificació de la zona i a la vegada evitar la massificació d’una platja protegida. A més, la Junta va servir per reforçar el vincle administració-cossos de seguretat i encarar la temporada turística.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad