Els aparcaments i el quiosc de Cala Varques, en el punt de mira

Part i Banda

 

Aquest dimecres es va reunir la Junta Local de Seguretat, amb un punt per damunt els altres en l’ordre del dia: la situació de Cala Varques i les pràctiques irregulars que s’hi duen a terme. L’objectiu era analitzar la situació actual de l’entorn de la platja verge i establir actuacions concretes per tal de garantir la protecció de l’entorn i la seguretat dels visitants que aparquen als voltants de la carretera.

En concret es va parlar de la col·locació d’elements dissuasius per als aparcaments incorrectes i l’aplicació de sancions al quiosc de la platja per alteració del medi, entre d’altres. En tot cas, les mesures pretenen la pacificació de la zona i a la vegada evitar la massificació d’una platja protegida. A més, la Junta va servir per reforçar el vincle administració-cossos de seguretat i encarar la temporada turística.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad