Sense solucions pels passejos perillosos de Cales i ses Coves Blanques

A més ara Costes vol que l’Ajuntament li demani una concessió per urgència si vol actuar i que a més pagui de la butxaca manacorina

 

Demarcació de Costes s’ha desentès completament de les reparacions, i restitució al seu estat original, dels passejos i platges afectades pel temporal Glòria. Ni les imatges, encara que impactants, ni la visita del president Pedro Sánchez a l’illa just després de les tormentes, han fet que la Delegació del Govern, representant del govern central a les illes, hagi ni tan sols preparat una línia d’ajudes a la que els ajuntaments mallorquins s’hi pugui adherir. Tampoc el de Manacor, amb uns danys calculats de 2,6 milions d’euros.

I és que fins i tot Costes demana que, si volen ser el ajuntaments els qui corrin amb les despeses econòmiques de la regeneració de platges o la reforma de les primeres línies, abans els han de demanar una concessió per urgència, un projecte del que volen fer i després l’estat decidirà si accepta aquesta intervenció en domini públic, de la seva responsabilitat, però pel qual no volen pagar els desperfectes.

El batle de Manacor, Miquel Oliver, ha fet palesa la seva indignació davant un fets tan greus, que afecten directament a la seguretat de dos passejos tan significatius i turístics com el de ses Coves Blanques de Porto Cristo, o el passeig marítim de Cales de Mallorca, una zona que concentra el gruix dels hotels del municipi amb més de 9.000 places. “Hem demanat una reunió amb la nova delegada del Govern, Aina Calvo. Està clar que algú haurà de donar explicacions. Des de l’Ajuntament el que no podem tampoc és assumir el cost econòmic de la regeneració de les platges”.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad