Més pitades a Ses Comes fins que la conselleria d’Educació doni una resposta

Les Amipas de les escoles de Ses Comes, Mitjà de Mar i l’IES Porto Cristo han signat un document conjunt en el que convoquen a una nova pitada de protesta, demà dimecres a la plaça de Ses Comes entre les 14 i les 14,30 hores, i tantes com facin falta, fins que la conselleria d’Educació no doni “explicacions que justifiquin el retràs del reinici de les obres d’ampliació del CEIP Ses Comes”. “Hem de pitar tots i ben fort”.

 

 

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad