Membres de la brigada salven la vida d’un home a Porto Cristo

Part i Banda

Ahir dematí la brigada municipal va haver d’usar un desfibril·lador per tal de reanimar un home. Mentre els operaris berenaven a un bar de Porto Cristo, un senyor present al local va cauré en sec per una aturada cardiorespiratòria. Els operaris van dirigir-se ràpidament al seu magatzem per agafar el desfibril·lador que hi tenen, i van intervenir sobre la urgència. Li van aplicar fins a quatre descàrregues de reanimació conjuntament amb agents de la Policia Local, que havia arribat un moment abans. Quan van arribar els serveis de salut que se’l van endur a Urgències, tot agraïnt l’actuació prèvia de la brigada, que va ser imprescindible per a la seva supervivència.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad