Membres de la brigada salven la vida d’un home a Porto Cristo

Part i Banda

Ahir dematí la brigada municipal va haver d’usar un desfibril·lador per tal de reanimar un home. Mentre els operaris berenaven a un bar de Porto Cristo, un senyor present al local va cauré en sec per una aturada cardiorespiratòria. Els operaris van dirigir-se ràpidament al seu magatzem per agafar el desfibril·lador que hi tenen, i van intervenir sobre la urgència. Li van aplicar fins a quatre descàrregues de reanimació conjuntament amb agents de la Policia Local, que havia arribat un moment abans. Quan van arribar els serveis de salut que se’l van endur a Urgències, tot agraïnt l’actuació prèvia de la brigada, que va ser imprescindible per a la seva supervivència.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad