L’hospital posa en marxa una unitat contra la incontinència urinària femenina

Implementant una tècnica fonamental per a l’avaluació, el diagnòstic i l’elecció del tractament

 

L’Hospital de Manacor posarà en marxa pel març la nova Unitat d’Urodinàmia i Sòl Pelvià, integrada dins el Servei de Ginecologia. La urodinàmia és una tècnica fonamental per a l’avaluació, el diagnòstic i l’elecció del tractament de la incontinència urinària femenina.

Segons explica Javier Agüera, cap del Servei de Ginecologia, “la incontinència urinària afecta el 20% de les dones menopàusiques i un 10% de les dones després de parir. La dona major de 50 anys és una persona activa que desitja fer exercici físic, viure la sexualitat sense problemes i no posar-se límits, i és precisament el problema de les pèrdues d’orina allò que dificulta, a un grup important de dones, tenir la qualitat de vida que desitgen”.

L’Hospital de Manacor ha perfeccionat els darrers anys tècniques quirúrgiques per corregir els trastorns del sòl pelvià femení. Amb la nova unitat s’aconseguiran, comenten, “diagnòstics més precisos i, a més, es podrà determinar quins tipus d’intervencions resultaran més beneficioses per a cada pacient. D’aquesta manera, es minimitzaran les possibilitats de patir novament incontinència després de la intervenció“.

La Unitat d’Urodinàmia i Sòl Pelvià la integraran els doctors Erol Noltze, Alessandro Ferrero i la doctora Mercedes Febles, membres de l’equip de ginecòlegs que dirigeix Agüera. Aquests especialistes tenen una llarga experiència en intervencions de correcció d’alteracions del sòl pelvià. Així, el Servei de Ginecologia espera donar resposta a una demanda creixent entre la població femenina i millorar la seva qualitat de vida.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad