El fenomen ‘Jostissi de carreró’ arriba dijous al CineCiutat de Palma

La pel·lícula Jostissi de carreró arriba aquest dijous a les 20 hores als CineCiutat de s’escorxador de Palma. Després de set sessions entre l’auditori i els Multicines Manacor, on s’han venut totes les entrades i més d’un ha volgut repetir el visionat d’una cinta de culte que trascorre pels carrers de Porto Cristo, on Golam, un home solitari i jostissier, ha de posar ordre al desgavell que la Banda del Lobo està causant a tot el poble. Així mateix i pels qui encara vulguin assistir a l’espectacle, els seus responsables han programat, de moment, quatre sessions més entre els mesos de març i abril.

 

 

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad