El fenomen ‘Jostissi de carreró’ arriba dijous al CineCiutat de Palma

La pel·lícula Jostissi de carreró arriba aquest dijous a les 20 hores als CineCiutat de s’escorxador de Palma. Després de set sessions entre l’auditori i els Multicines Manacor, on s’han venut totes les entrades i més d’un ha volgut repetir el visionat d’una cinta de culte que trascorre pels carrers de Porto Cristo, on Golam, un home solitari i jostissier, ha de posar ordre al desgavell que la Banda del Lobo està causant a tot el poble. Així mateix i pels qui encara vulguin assistir a l’espectacle, els seus responsables han programat, de moment, quatre sessions més entre els mesos de març i abril.

 

 

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad