Inaugurada l’exposició de fotografies i dibuixos a Guillem d’Efak

Romandrà oberta fins dia 28 de març a l’Espai d’Art i Humanitats del carrer Major

 

Aquest divendres s’ha presentat l’exposició commemorativa l’Auca de Guillem d’Efak, de l’il·lustrador manacorí Toni Galmés i l’especialista en auques Joan Vilamala, autor dels textos. Amb la participació de Biel Majoral, Tomeu Mestre Balutxo, Maria Rosselló, Delfí Mulet i Biel Torres.

L’exposició (de fotografies i 48 vinyetes originals) té com a punt de partida la vida i l’obra d’aquest artista tan polifacètic. Guillem Fullana i Hada d’Efak (Asopla, Guinea Equatorial, 23 de març de 1930 – Palma, 15 de febrer de 1995). Malgrat era reconegut internacionalment com a cantant, el mateix Guillem es considerava un poeta-escriptor, el qual ens deixà una extensa obra poètica, narrativa i teatral, en aquesta última, interessant-se pel teatre infantil, el qual s’inclouen cançons i il·lustracions fetes per l’autor. D’altra banda, l’Ajuntament oferirà visites guiades a les escoles i també a les associacions i entitats.

L’exposició romandrà oberta a l’Espai d’Art i Humanitats del carrer Major fins el 28 de març.

“Des de la Dragonera
al cap de Formentor,
des de les fondalades
al Puig de Galatzó,
d’Eivissa a Formentera
d’Andratx fins a Maó,
aquesta terra és nostra,
que ho sapin els senyors” [Forans i Ciutadans]

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad