Quants de doblers pots estalviar amb la tarifa reduïda de fems?

Has d’omplir una sol·licitud on et compromets a fer una correcta separació de residus

 

Tot depèn de si es tracta d’una habitatge, un local o un bar, per exemple. En el cas d’una vivenda normal l’estalvi serà de 37,70 euros a l’any. Però hem de seguir un procediment i emprar la pertinent sol·licitud per fer-ho efectiu. Podeu descarregar el model en pdf aquí.

 

Qui pot demanar aquesta tarifa reduïda?
Qualsevol habitatge, comerç, establiment o empresa de zona urbana. Et compromets a fer una correcta separació de residus d’acord amb el sistema de recollida propi del teu barri/poble/nucli. Dones el consentiment perquè l’Ajuntament visiti ca vostra o el vostre comerç, establiment o empresa i informi, ajudi i comprovi que es fa una correcta separació i posterior reciclatge.
Com t’hi pots apuntar?
Emplenant la sol·licitud que trobaràs a www.residusmanacor.cat o a les oficines municipals i lliurant-la a l’Ajuntament. Hauràs de menester el número de referència cadastral. El pots trobar al darrer rebut de fems.
Fins quan?
Hi ha temps fins dia 1 de març.
Alguns exemples de reducció pel 2020.
Un habitatge pot estalviar 38€.
Un local de fins a 200m2, 13€.
Un bar de menys de 100m2, 31€.

 

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad