Encara hi ha temps per apuntar-se a la ‘Fira de les Dones’ de Manacor

La primera edició de la Fira de les Dones ja està quasi a punt. De moment ja hi ha més de 50 parades inscrites i vuit entitats apuntades per la cita, que tendrà lloc el proper 7 de març al claustre de Sant Vicenç de Manacor, de les 9,30 a les 19 hores. Però si ets una dona emprenedora, artista, artesana i t’agradaria exposar i vendre la teva obra, tens una botiga, o vens antiguitats productes artesans o ecològics… encara tens temps d’apuntar-te abans del 17 de febrer a través del Servei d’Igualtat, al telèfon 62350819 o a través del mail firadelesdonesmanacor@gmail.com

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad