Encara hi ha temps per apuntar-se a la ‘Fira de les Dones’ de Manacor

La primera edició de la Fira de les Dones ja està quasi a punt. De moment ja hi ha més de 50 parades inscrites i vuit entitats apuntades per la cita, que tendrà lloc el proper 7 de març al claustre de Sant Vicenç de Manacor, de les 9,30 a les 19 hores. Però si ets una dona emprenedora, artista, artesana i t’agradaria exposar i vendre la teva obra, tens una botiga, o vens antiguitats productes artesans o ecològics… encara tens temps d’apuntar-te abans del 17 de febrer a través del Servei d’Igualtat, al telèfon 62350819 o a través del mail firadelesdonesmanacor@gmail.com

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad