El portal principal de l’església gran tornarà a obrir a les visites

També s’hi instal·laran dues càmeres més de vigilància

 

Les grans portes de la façana principal de l’església gran de Manacor tornaran a obrir. Després d’anys tancades per mesures de seguretat, ara el nou rector Antoni Amorós, està decidit a instal·lar dues noves càmeres de seguretat apuntant als portals per, d’aquesta manera poder reobrir el temple per la part més visible, “i que doni així la sensació que efectivament és accessible per a tothom”, explica.

I no és que la parròquia dels Dolors hagués tancat ni barrat el pas a les visites, sino que es va decidir només obrir el portal del Sant Crist, més senzill de guardar i per on la majoria de feligresos locals solen entrar per veure la talla més venerada de la ciutat. Actualment es pot entrar a l’església de les 7,30 fins a les 12,45 hores i de 17,30 fins les 19,45 hores, i si hi ha funeral fins més tard.

“Però ara intentarem fer-ho d’una altra manera i obrir el portal principal. Perquè sigui més fàcil que la gent vegi que està obert. Pens que és una cosa que s’ha de fer. Durà un poc de complicació perquè haurem de posar dues càmeres de vigilància més… du una mica de preparació però jo pens que és millor que estiguin obertes les dues portes principals enlloc de la del Sant Cristo”, reafirma el rector.

En qualsevol cas “Només per una part de les dues, perquè “casa con dos puertas, mala de guardar”. Perquè el que passa fins ara pel portal lateral és que sobretot els estrangers quan entren i no troben tot d’una l’església, tornen enrera“. De moment Amorós no s’aventura a donar una data exacte de l’obertura, però en tot cas diu que “serà aviat”.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad