Xiulada a Ses Comes per exigir urgència en les obres

Reclamen que la conselleria d’Educació acceleri per poder acabar el projecte abans de l’1 de setembre

 

Mares, pares, docents i alumnes del CEIP Ses Comes de Porto Cristo han protestat avui a les dues del capvespre davant l’escola, per exigir a la conselleria d’educació i a l’IBISEC que marqui uns plaços urgents que permitin renovar i ampliar el centre seguint el primer calendari, és a dir abans de l’1 de setembre, per així poder començar les classes sense pols ni renous, i amb la normalitat del nou espai promès.

 

 

Un centenar de persones, entre les quals també hi havia membres de la comunitat educativa de l’escola de Sa Torre de Manacor, han fet sonar els seus xiulets i han desplegat pancartes per reclamar que la Conselleria faci tot el possible per accelerar amb personal o amb més hores de feina, les obres previstes, una vegada es van haver de paralitzar, fa ja uns mesos, per la fallida de l’empresa que havia guanyat el concurs públic. També hi han assistit varis regidors de l’equip de govern municipal.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad