Sense espai, amb un clot perillós i una plaça bruta com a pati

Ses Comes afronta una pitada plena de raó per exigir a la Conselleria que les obres estiguin acabades dia 1 de setembre
El CEIP Ses Comes ja no pot més. Després d’anys d’aules prefabricades, alumnes estrets i promeses que no es cumpleixen, les obres de reforma i ampliació, aturades ja fa mesos, no fan sino agreujar una situació ja de per sí mala d’aguantar. Sense un espai físic digne, sense un menjador adient, havent de fer el pati per torns a una plaça del poble no precisament neta i amb un gran clot d’obra que sembla una piscina quan plou un parell de dies.
Per tot això i per més coses és pel que avui reclamen, mitjançant una pitada, l’acceleració del projecte ja començat i exigeixen a l’IBISEC, a través de la conselleria d’Educació, que tengui llestes les obres pel dia 1 de setembre d’enguany, abans que els nins i nines hagin de tornar a les aules, maldament sigui posant-hi més gent o allargant les jornades de feina per cumplir amb els plaços inicials.
De moment l’IBISEC tan sols es planteja continuar amb els plans previstos de tramitació. Això significa, tractar que durant aquesta primera quinzena de febrer es dugui a terme la licitació, a la que seguiran dos mesos més pel procés d’adjudicació i sis mesos per les obres que falten. És a dir que els alumnes encara haurien d’aguantar renous durant els primer mesos del curs vinent.
Convidada a Sa Torre
La comunitat educativa de Ses Comes ha convidat a la de l’escola de Sa Torre de Manacor per la pitada contra la conselleria d’Educació per reclamar la reactivació de les obres d’ampliació i millora del centre de Porto Cristo, que a hores d’ara encara estan aturades i que tot fa pensar que no estaran acabades pel començament del proper curs escolar.
“Desde l’escola de Ses Comes ens han convidat a unir-nos a la pitada per reclamar el retard de les obres. Unir-nos ens farà més forts i prest aconseguirem el que tots desitjam!!!”, expliquen des de Sa Torre. “En aquesta ocasió farem renou per recolzar una causa com la nostra i començar a caminar agafats de la mà dels que es troben en una situació molt semblant a la nostra”.
Aquesta és la carta amb els problemes i demandes de Ses Comes:
Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad