10 anys de la darrera nevada important sobre Manacor

Part i Banda

El dia 11 de febrer de 2010 va transcórrer fred i amb el cel gris-blanc i sense núvols. Un dia d’hivern en el que, segons l’agència de meteorologia estatal (Aemet), podria arribar a nevar a Mallorca. Però durant el dia no va passar res extraordinari. No fou fins devers les deu del vespre quan del cel començar a caure i caure neu a la zona de Llevant i el Pla, que primer es va desfer damunt l’asfalt, però que prest va anar quallant damunt, per exemple, la gespa del parc municipal i les teulades manacorines.

 

Carretera Palma-Manacor, fa deu anys

 

No va ser fins justament un mes després que va nevar amb força a Palma i la Serra, el que va fer més mediàtica l’estampa, maldament en aquella ocasió a Manacor sols fes unes quantes pampalloles. A Palma va començar des de poc abans de les 9 hores amb una temperatura que va caure fins els 2 graus.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad