10 anys de la darrera nevada important sobre Manacor

Part i Banda

El dia 11 de febrer de 2010 va transcórrer fred i amb el cel gris-blanc i sense núvols. Un dia d’hivern en el que, segons l’agència de meteorologia estatal (Aemet), podria arribar a nevar a Mallorca. Però durant el dia no va passar res extraordinari. No fou fins devers les deu del vespre quan del cel començar a caure i caure neu a la zona de Llevant i el Pla, que primer es va desfer damunt l’asfalt, però que prest va anar quallant damunt, per exemple, la gespa del parc municipal i les teulades manacorines.

 

Carretera Palma-Manacor, fa deu anys

 

No va ser fins justament un mes després que va nevar amb força a Palma i la Serra, el que va fer més mediàtica l’estampa, maldament en aquella ocasió a Manacor sols fes unes quantes pampalloles. A Palma va començar des de poc abans de les 9 hores amb una temperatura que va caure fins els 2 graus.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad