Torna el bar Berlin, tornen els pambolis

Part i Banda

Després de quasi un mes i mig d’haver tancat, el bar Berlin (can Bordoy) torna a obrir les seves portes. Ho fa amb un nou equip dirigit per Miquel García, però mantenint tota l’essència i els pambolis i condiments que fins ara havien fet famós el local manacorí de Santa Catalina. Per això, precisament aquests dies la família Bordoy ha volgut aconsellar-los sobre els pambolis, perquè tot continui igual i amb els mateixos productes. El bar Berlin torna a obrir a partir d’aquest dilluns, 10 de febrer, a les 6 del dematí.

Aquí en teniu una mostra en imatges:

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad