Torna el bar Berlin, tornen els pambolis

Part i Banda

Després de quasi un mes i mig d’haver tancat, el bar Berlin (can Bordoy) torna a obrir les seves portes. Ho fa amb un nou equip dirigit per Miquel García, però mantenint tota l’essència i els pambolis i condiments que fins ara havien fet famós el local manacorí de Santa Catalina. Per això, precisament aquests dies la família Bordoy ha volgut aconsellar-los sobre els pambolis, perquè tot continui igual i amb els mateixos productes. El bar Berlin torna a obrir a partir d’aquest dilluns, 10 de febrer, a les 6 del dematí.

Aquí en teniu una mostra en imatges:

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad