Detingut per cremar anit dotze contenidors

Es tracta d’un home de 27 anys que va començar al voltants de les 00,25 hores

 

Aquesta nit passada, agents de la Unitat d’Intervenció Nocturna (UIN) de Manacor, han detingut un home de vint-i-set anys com a presumpte autor d’una crema de contenidors, per la zona de la plaça Rodona i el carrer doctor Fleming. En total n’han cremat dotze; el primer al voltant de les 00,25 hores.

A partir d’aquella hora, la policia ha anat rebent cridades de diferents llocs on es prenien contenidors, fins que durant el recorregut de vigilància s’ha observat un jove que tirava un objecte a dins un contenidor i pocs segons després prenia, pel que l’han detingut com a presumpte autor dels fets.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad