Detingut per cremar anit dotze contenidors

Es tracta d’un home de 27 anys que va començar al voltants de les 00,25 hores

 

Aquesta nit passada, agents de la Unitat d’Intervenció Nocturna (UIN) de Manacor, han detingut un home de vint-i-set anys com a presumpte autor d’una crema de contenidors, per la zona de la plaça Rodona i el carrer doctor Fleming. En total n’han cremat dotze; el primer al voltant de les 00,25 hores.

A partir d’aquella hora, la policia ha anat rebent cridades de diferents llocs on es prenien contenidors, fins que durant el recorregut de vigilància s’ha observat un jove que tirava un objecte a dins un contenidor i pocs segons després prenia, pel que l’han detingut com a presumpte autor dels fets.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad