Albert Pla actuarà en exclusiva a Manacor

Vendrà el 2 de maig a l’auditori de Manacor en un concert organitzat per Nohihatemps

 

La promotora musical Nohihatemps ha tornat a sorprendre. I és que avui ha anunciat l’actuació de l’emblemàtic cantautor Albert Pla, que vendrà en exclusiva a l’auditori de Manacor el proper 2 de maig, en el que serà l’única data a Mallorca. Presentarà Matacerdos. Es tracta d’un projecte-recorregut per algunes de les millors cançons de Pla, acompanyat per Judit Farrés, al piano, samples, calaix, clarinet, cors i la complicitat del genial guitarrista gitano Diego Cortés.

“Cançons que expliquen històries tràgiques i delirants, quotidianes i sorprenents, delicades i brutals, crues i surreals en les quals el botxí és també víctima, la calma es transforma en tempesta, la comèdia conviu amb la tragèdia i la serenitat desemboca en la disbauxa per fer evident l’estreta línia que separa el bé del mal, el blanc de el negre, el positiu i el negatiu”.

Les entrades numerades surten a la venda el pròxim 19 de febrer al teatre, a l’auditori o a la web: www.teatredemanacor.cat. Sonoritza Audiomosso, li dóna suport el Teatre i Auditori de Manacor. L’organitzadora Nohihatemps, està en estat de gràcia: “com vos podeu imaginar, emoció i excitació màxima. Un dels artistes més imprescindibles, políticament incorrecte, únic, original…. vendreu??”.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad