Albert Pla actuarà en exclusiva a Manacor

Vendrà el 2 de maig a l’auditori de Manacor en un concert organitzat per Nohihatemps

 

La promotora musical Nohihatemps ha tornat a sorprendre. I és que avui ha anunciat l’actuació de l’emblemàtic cantautor Albert Pla, que vendrà en exclusiva a l’auditori de Manacor el proper 2 de maig, en el que serà l’única data a Mallorca. Presentarà Matacerdos. Es tracta d’un projecte-recorregut per algunes de les millors cançons de Pla, acompanyat per Judit Farrés, al piano, samples, calaix, clarinet, cors i la complicitat del genial guitarrista gitano Diego Cortés.

“Cançons que expliquen històries tràgiques i delirants, quotidianes i sorprenents, delicades i brutals, crues i surreals en les quals el botxí és també víctima, la calma es transforma en tempesta, la comèdia conviu amb la tragèdia i la serenitat desemboca en la disbauxa per fer evident l’estreta línia que separa el bé del mal, el blanc de el negre, el positiu i el negatiu”.

Les entrades numerades surten a la venda el pròxim 19 de febrer al teatre, a l’auditori o a la web: www.teatredemanacor.cat. Sonoritza Audiomosso, li dóna suport el Teatre i Auditori de Manacor. L’organitzadora Nohihatemps, està en estat de gràcia: “com vos podeu imaginar, emoció i excitació màxima. Un dels artistes més imprescindibles, políticament incorrecte, únic, original…. vendreu??”.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad