El cadafal de la plaça Ramon Llull, una obra sense llicència?

Part i Banda

Fa uns dies que el cadafal o escenari de pedra de la plaça Ramon Llull de Manacor està vallat i en obres. S’han començat a ‘rovegar’ els dos costats de mala manera, sense que des de defora hi hagi cap senyal ni paper que indiqui ni qui fa l’obra, ni si té projecte o llicència. En realitat no hi és perquè ningú diu saber qui ho ha contractat.

Un misteri que tampoc sap resoldre l’Ajuntament, i això que és un espai públic. El batle no en sabia res fins que no va veure que començaven les feines, i el responsable polític de la brigada insinua que el projecte el deu tenir la brigada, que és qui s’ha posat a picar l’escenari. Però la brigada no en fa de projecte tècnics…

Idò resulta que efectivament el cadafal s’estreny pels dos costats, es fa petit (una mesura que no s’entèn ja que això resta espai per possibles actuacions) perquè així li interessa a una coneguda promotora d’espectacles mallorquina, ja que d’aquesta manera li caben millor les mides de les seves carpes dins l’espai de la plaça. I això que és una obra recent. Una espècie de favor que de ben segur no ha caigut massa bé a alguns membres de l’equip de govern…

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad