Mossèn Alcover compareix en persona a l’institut

Múltiples actes i tallers a l’IES que du el seu nom per recordar el gran lingüista manacorí

 

Antoni Maria Alcover va comparèixer en persona a la Diada que aquest dijous ha tengut lloc a l’institut d’ensenyança secundària que du el seu nom des de fa ara 50 anys.

Ell mateix (de la mà de l’actor Joan Gelabert, perfectament caracteritzat com religiós de Santa Cirga i recopilador de les Rondalles Mallorquines) va explicar d’on provenia i com va arribar a ser el canonge i lingüista conegut a tota la contrada catalana. Aquest és un video realitzat per Doménec Bononat sobre la jornada viscuda a l’institut, les múltiples activitats que s’hi dugueren a terme i la presència municipal a l’acte més institucional.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad