Mossèn Alcover compareix en persona a l’institut

Múltiples actes i tallers a l’IES que du el seu nom per recordar el gran lingüista manacorí

 

Antoni Maria Alcover va comparèixer en persona a la Diada que aquest dijous ha tengut lloc a l’institut d’ensenyança secundària que du el seu nom des de fa ara 50 anys.

Ell mateix (de la mà de l’actor Joan Gelabert, perfectament caracteritzat com religiós de Santa Cirga i recopilador de les Rondalles Mallorquines) va explicar d’on provenia i com va arribar a ser el canonge i lingüista conegut a tota la contrada catalana. Aquest és un video realitzat per Doménec Bononat sobre la jornada viscuda a l’institut, les múltiples activitats que s’hi dugueren a terme i la presència municipal a l’acte més institucional.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad