La vergonya per l’escola de Ses Comes es converteix en pitada

La comunitat educativa convoca una concentració-pitada per reclamar que les obres comencin i s’acabin el més aviat possible

 

La comunitat educativa del Col·legi Ses Comes de Porto Cristo ja està farta. Fa anys que demanen a la conselleria d’Educació una reforma i ampliació de l’espai actual, massa petit per tot l’alumnat que ha crescut exponencialment durant les darreres dècades. Aules prefabricades al pati i la sensació d’abandó per part del Govern varen parèixer acabar quan la Conselleria va anunciar (amb imatges virtuals incloses) que el nou projecte estava en marxa. Un any després d’allò, i després d’una paralització d’obres, el plaços es tornen a allargar, el que ha provocat la convocatòria d’una pitada pel proper dimecres 12, a les 14 hores.

Ara mateix i segons la informació que Educació ha fet saber a l’ajuntament de Manacor, per la continuació del projecte interromput fa uns mesos per la manca de solvència de l’empresa adjudicatària, els plaços són els següents: Durant la primera quinzena de febrer es durà a terme la licitació, a la que seguiran dos mesos més pel procés d’adjudicació i sis mesos per les obres que falten. En aquest cas no s’interrompran les classes, i els alumnes encara hauran d’aguantar renous durant els primer mesos del curs vinent.

 

Aquest és el comunicat on es crida a la mobilització per tal d’accelerar els tràmits

Benvolgudes famílies,
aquesta setmana ens han informat d’un nou retard en el reinici de les obres d’ampliació de l’escola de Ses Comes. Si els plaços que ens han dit es compleixen, aquestes començaran com a prest a finals de març, i no ens garanteixen que per l’inici del pròxim curs escolar les obres estiguin acabades.
Hem aguantat tot el curs amb el pati desmantellat. És una autèntica vergonya que els nostres fills i filles hagin de patir les conseqüències de la incompetència demostrada per l’Administració. Ja fa molts anys que Ses Comes es troba en unes condicions inacceptables. Com a mares, pares i familiars ens hem de mobilitzar per exigir que les obres comencin i s’acabin el més prest possible. Us convocam el pròxim DIMECRES 12 de FEBRER a les 14h a la PLAÇA de SES COMES a una PITADA/CONCENTRACIÓ col·lectiva per defensar una escola en condicions per als nostres fills. És important que hi participi el màxim de gent possible per reclamar una demanda més que justa. Vos demanam que dugueu siulets i objectes per fer renou.
La concentració acabarà a les 14’30h.
VOS ESPERAM! Passa-ho!

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad