Ja se sap quan tancarà el Mercadona de la plaça del Mercat

Part i Banda

El Mercadona de la plaça Ramon Llull té les hores comptades. L’empresa valenciana de Joan Roig té previst deixar l’antic local que ocupava Perlas Orquídea a la plaça del Mercat de Manacor entre l’octubre i novembre d’enguany, és a dir durant la tardor de 2020. S’acaba així una relació de més de vint anys d’un dels primers establiments de la franquícia a Mallorca i la zona. La manca de possibilitats de créixer físicament a un espai limitat i, per això, haver hagut de deixar fora segons quins productes que sí que es poden trobar al Mercadona de l’estació, han fet que l’empresa tengui ja prevista la mudança.

Així, aviat començaràn les obres per a la construcció d’un nou supermercat al polígon agroalimentari de Manacor, devora la carretera de Felanitx. Un nou edifici que a més solucionarà el segon gran problema del Mercadona de la plaça Ramon Llull: les poques places d’aparcament pròpies, totes a la part alta de l’edifi de la perlera. Amb el canvi està previst dos espais d’estacionament de cotxes, a dalt i abaix.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad