Arquitectes aclareixen dubtes del Pla General a s’Agrícola

Hi participaran els arquitectes Magdalena Llinàs i Llorenç Brunet, i el promotor Jaume Caldentey

 

Aquest divendres 7 de febrer, a les 20 hores, se celebrarà a s’Agrícola un interessant col·loqui titulat El nou Pla General: fortaleses i debilitats, on hi participaran els arquitectes Magdalena Llinàs i Llorenç Brunet, i el promotor Jaume Caldentey. La conferència pretén estar oberta al públic que desitgi demanar als participants aspectes del Pla General que no tenguin clars. “S’Agrícola comença amb aquest acte un conjunt de  conferències de temàtica actual que es duran a terme al llarg de les properes setmanes”, explica l’associació cultural.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad