La deixalleria mòbil ja volta pel municipi

Aquests són els horaris i on trobar-la cada dia de la setmana

 

La deixalleria mòbil municipal ja està en marxa. A partir d’ara ja no hi ha excuses per saber allà on s’han de reciclar els fluorescents, les bombetes, els pots de pintura o els mòbils o petits aparells elèctrics que fins ara no tenien lloc a un dels contenidors que estam acostumats a veure pel carrer. La regidoria de Medi Ambient vol facilitar d’aquesta manera, que els veïnats que no puguin anar fins el punt verd, puguin així trobar aquest servei devora ca seva, ja que la deixalleria canvia d’ubicació, barri i poble, depenent del dia de la setmana, de matí o horabaixa.

Fa poc més d’una setmana que el camió carregat dels distints contenidors per reciclar-hi cada cosa, volta ja pel municipi, amb una bona acceptació per part dels ciutadans. Avui dematí els regidors Sebastià Llodrà i Joan Gaià explicaven a peu de carrer com funcionava i quins horaris té. Aquests són els punts i les hores setmanals de la nova deixalleria mòbil:

 

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad