Joan Benejam, triat per difondre l’Urologia estatal

El cap de servei de l’hospital de Manacor, elegit com a nou coordinador del grup de Treball d’Endourologia, Laparoscòpia i Robòtica de l’Associació Espanyola d’Urologia (AEU)

 

Joan Benejam, cap d’Urologia de l’hospital de Manacor, fou elegit fa uns dies en el transcurs de la 30 Reunió nacional del grup de Litiasi, Endourologia, Laparoscòpia i Robòtica de l’Associació Espanyola d’Urologia (AEU) com a nou coordinador del grup de Treball d’Endourologia, Laparoscòpia i Robòtica.

Durant els propers quatre anys idò, liderarà el grup de treball encarregat de difondre i ajudar a desenvolupar les tècniques endourològiques i laparoscòpiques de la Associació Espanyola d’Urologia, a més de potenciar les activitats del Grup i la reunió anual d’aquesta.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad