Joan Benejam, triat per difondre l’Urologia estatal

El cap de servei de l’hospital de Manacor, elegit com a nou coordinador del grup de Treball d’Endourologia, Laparoscòpia i Robòtica de l’Associació Espanyola d’Urologia (AEU)

 

Joan Benejam, cap d’Urologia de l’hospital de Manacor, fou elegit fa uns dies en el transcurs de la 30 Reunió nacional del grup de Litiasi, Endourologia, Laparoscòpia i Robòtica de l’Associació Espanyola d’Urologia (AEU) com a nou coordinador del grup de Treball d’Endourologia, Laparoscòpia i Robòtica.

Durant els propers quatre anys idò, liderarà el grup de treball encarregat de difondre i ajudar a desenvolupar les tècniques endourològiques i laparoscòpiques de la Associació Espanyola d’Urologia, a més de potenciar les activitats del Grup i la reunió anual d’aquesta.

Print Friendly, PDF & Email