Cada fasser li costa a l’Ajuntament 200 euros l’any

Part i Banda

Si fa uns dies sorprenia la possibilitat que l’Ajuntament arribés a prescindir de les palmeres del Passeig Ferrocarril, ara sabem que tant la manca d’ombra com el cost de manteniment fan perillar encara més els fassers, per exemple, de la Via Portugal.

I és que si cada palmera americana com les que hi ha al ‘colesterol’ li costa al consistori “més de 90 euros cada any”, aquesta revista ha pogut saber que entre la poda i els tractaments fitosanitaris, les despeses de mantenir cada fasser ronden els 200 euros. Un cost que pagam entre tots. Actualment al municipi n’hi ha uns 500 exemplars, entre palmeres i fassers.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad