Miquel Serra presenta el seu nou disc a Can Lliro

El proper divendres, 7 de febrer, a les 21,30 h, el cantautor manacorí Miquel Serra presenta el seu darrer treball discogràfic L’Elegància Dorm al Cafè Can Lliro (Carrer d’en Joan Lliteras, 42, Manacor). Per presentar el disc, ell i la banda al complet (Jorra Santiago al baix i a la guitarra i Miquel Perelló a la bateria), interpretaran algunes cançons del que resulta ser el seu setè treball discogràfic, entre d’altres temes més emblemàtics del seu repertori. Les entrades, que tenen un cost de 8 euros (anticipades) i 10 euros (a taquilla), es poden adquirir al mateix Cafè Can Lliro o a través del web bit.ly/MiquelSerraCanLliro.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad