500 ensaïmades per lluitar contra el càncer

Aprop organitza a Can Vinyes la vuitena Xocolatada Solidària per recaptar fons

 

Aprop, l’associació de suport en la lluita contra el càncer de la comarca de Llevant, ha organitzat un any més la seva tradicional Xocolatada Solidària a Can Vinyes, per recaptar fons per seguir endavant amb el projecte. Aquesta és la vuitena vegada consecutiva d’una iniciativa que va començar com un forma de fer poble i a l’hora fer visibles les dificultats per trobar finançament. Enguany els forns de Can Monserrat, Can Ramiro i de l’Hiper Centro han regalat quasi 500 ensaïmades, els Germans Bisellach la llet per fer la xocolata i els responsables de Can Vinyes tot el seu esforç i feina per un dematí que ha estat tot un èxit d’assistència.

https://www.facebook.com/revista07500/videos/195371491657038/

 

Passades les deu del dematí, ja hi havia gent que esperava taula defora per poder col·laborar i benenar, per 5 euros, del dolç típic mallorquí amb un tassó de xocolata calenta. “Ha vengut molta gent, una mica més que els altres anys, amb la qual cosa estam molt agraïts; perquè és una part important dins el calendari d’actes d’Aprop”, explicaven el seu president, Perfecto Acosta i l’oncòloga, directora-gerent de l’hospital de Manacor i alhora part activa de l’associació, Catalina Vadell. Està previst que per abril es dugui a terme el sopar anual a l’hotel dels Hams.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad