La recollida selectiva porta a porta arriba al centre dia 1 d’abril

Aquestes setmanes tendran lloc vuit reunions informatives a Manacor

 

Ahir es va dur a terme la darrera reunió per a la implementació del porta a porta al centre de Porto Cristo, que es posarà en marxa dia 10 de febrer. Es tanca així una primera fase en la qual s’ha activat un nou sistema de recollida a Son Macià, Porto Cristo i s’Illot amb zones porta a porta i amb zones de cinc contenidors el les què s’afegeix la recollida d’orgànica.

“El contacte cara a cara amb la gent és imprescindible”, explica la regidoria de Medi Ambient: així, s’han duit a terme 18 reunions amb 1.400 veïnats que hi han assistit.

La planificació i calendari és aquest:
 Son Macià (porta a porta)
 Sa Torre des Port (porta a porta)
 barriades de Porto Cristo (orgànica)
 S’Illot (orgànica)
 (A partir de 10 de febrer) centre de Porto Cristo (porta a porta)

Els primers resultats són molt positius. La setmana que ve es pega el bot a Manacor centre amb vuit reunions previstes i l’objectiu d’activar el porta a porta selectiu el primer d’abril.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad