La Marató de Rondalles omple Can Socorrat

Les Rondalles d’Antoni Maria Alcover es succeiren durant tota la jornada d’ahir la Institució Pública que du el seu nom. Així, el celler del casal de Can Socorrat es va omplir d’escolars de bon dematí. “Gràcies a totes les persones que avui heu volgut fer que la Marató de rondalles 2020 hagi tengut sentit. Als contadors: joves del IES Manacor, Marina Collado, Mar Bel, Alícia i Xisco Olivares, Maribel Servera i Mateu Xurí i a tots els nins de 440 Aula Musical”. I també a totes les persones que heu escoltat, que heu rigut o us heu emocionat.

Qui va sorprendre i va cumplir amb la tradició que diu que el batle de Manacor ha de ser també protagonista de la Marató, fou Miquel Oliver Gomila, que va triar la rondalla den Gostí Lladre, ja passades les set de l’horabaixa. Per demà diumenge està prevista l’ofrena floral al monolit dedicat a Mossèn Alcover al passeig Antoni Maura.

 

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad