Aquesta és la zona centre de Porto Cristo inclosa al porta a porta

Els veïnats de la zona centre de Porto Cristo disposaran del sistema de recollida porta a porta de residus a partir del proper 10 de febrer. A la zona compresa entre els següents carrers es retiraran els contenidors i s’hauran de dipositar els residus a la façana de casa seguint el calendari i els horaris establers:

Carrer Llevant (inclòs)

Carrer Muntaner (inclòs)

Carretera des Port (no inclosa)

Avinguda des Pins (no inclosa)

Avinguda den Joan Amer (no inclosa)

Els veïnats poden recollir el material informatiu (poalet i imant) de dilluns a divendres de 16 h a 19 h des del 3 al 14 de febrer a les oficines municipals (Carrer d’en Gual, 31). Per a qualsevol dubte també es pot cridar al telèfon 971 84 91 00.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad