Aquesta és la zona centre de Porto Cristo inclosa al porta a porta

Els veïnats de la zona centre de Porto Cristo disposaran del sistema de recollida porta a porta de residus a partir del proper 10 de febrer. A la zona compresa entre els següents carrers es retiraran els contenidors i s’hauran de dipositar els residus a la façana de casa seguint el calendari i els horaris establers:

Carrer Llevant (inclòs)

Carrer Muntaner (inclòs)

Carretera des Port (no inclosa)

Avinguda des Pins (no inclosa)

Avinguda den Joan Amer (no inclosa)

Els veïnats poden recollir el material informatiu (poalet i imant) de dilluns a divendres de 16 h a 19 h des del 3 al 14 de febrer a les oficines municipals (Carrer d’en Gual, 31). Per a qualsevol dubte també es pot cridar al telèfon 971 84 91 00.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad