Mural per la igualtat a l’IES Manacor

És el segon dels patrocinats per l’Ajuntament als distints instituts del municipi

 

El segon mural per la igualtat pagat per l’ajuntament de Manacor ja és a punt. Després quer Sandro Thomàs ‘Sath’ dissenyés i pintés el primer a un lateral de l’institut Mossèn Alcover, el proper divendres 14 de febrer a les 10,30 h. s’inaugura oficialment el de l‘IES Manacor, obra de Margalida Vinyes, i que ha comptat amb la col·laboració de Tembo Studio. I encara n’hi ha més de pendents, comanats per la regidoria d’Igualtat municipal pel mes de març.

En aquest cas l’artista ha volgut plantejar dues escenes que al final conflueixen en una. Es tracta d’una parella que passen de tenir una capa (de color lila) a girar-la i fer-la servir com a davantal. Un simbolisme que el treball de tots dos fora de casa ha d’anar en paral·lel, en temps i feines, amb les responsabilitats a casa.

 

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad