L’exhumació de Son Coletes durarà uns 25 dies

Aquesta setmana, la Conselleria d’Administracions Públiques i Modernització, a través de la Secretaria Autonòmica de Memòria Democràtica, ha iniciat les reunions de coordinació amb els ajuntaments implicats en el Pla de Fosses 2019-2020 per analitzar els llocs on actuarà l’empresa adjudicatària, les obres que s’hauran de fer i els permisos que seran necessaris. Les dues primeres trobades han estat amb els responsables dels ajuntaments de Sencelles i de Manacor.

En el cas de Manacor, és la primera vegada que s’actuarà a Son Coletes, on es preveu exhumar restes d’una fossa dins el cementeri municipal. Les tasques d’excavació i exhumació podrien durar uns 25 dies. A hores d’ara el nombre de víctimes que es podrien recuperar és indeterminat, tenint en compte la rellevància d’aquest indret i les modificacions que ha patit.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad