L’exhumació de Son Coletes durarà uns 25 dies

Aquesta setmana, la Conselleria d’Administracions Públiques i Modernització, a través de la Secretaria Autonòmica de Memòria Democràtica, ha iniciat les reunions de coordinació amb els ajuntaments implicats en el Pla de Fosses 2019-2020 per analitzar els llocs on actuarà l’empresa adjudicatària, les obres que s’hauran de fer i els permisos que seran necessaris. Les dues primeres trobades han estat amb els responsables dels ajuntaments de Sencelles i de Manacor.

En el cas de Manacor, és la primera vegada que s’actuarà a Son Coletes, on es preveu exhumar restes d’una fossa dins el cementeri municipal. Les tasques d’excavació i exhumació podrien durar uns 25 dies. A hores d’ara el nombre de víctimes que es podrien recuperar és indeterminat, tenint en compte la rellevància d’aquest indret i les modificacions que ha patit.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad