Fundació Deixalles obre una nova seu a Manacor

S’inaugura oficialment aquest dissabte a les 11 hores i disposa de tallers socials i ambientals

 

La Fundació Deixalles obre un nou centre a Manacor, al carrer Creuers número 17 al costat de l’antiga fàbrica Perles Majorica, des del que s’organitzarà el treball social i ambiental de la zona del Llevant mallorquí. Aquest nou centre disposa de tallers socials i ambientals:

– Recollida selectiva: servei de recollida gratuïta de mobles, electrodomèstics… al tel. 900 77 22 11

– Deixalleria i condicionament

– Donació i atenció al públic

Una representació política i tècnica de les conselleries relacionades amb l’àmbit social i ambiental inaugurarà el nou centre aquest dissabte a partir de les 11 del dematí, amb una representació de l’ajuntament de Manacor -batlia, delegacions de Medi Ambient i de Serveis Socials- i altres batlies de la comarca.

PROGRAMA DE L’ESDEVENIMENT

1. Recepció d’Autoritats i visita guiada a les instal·lacions de Deixalles Manacor.

Guies: José Falcó, president, i Francesca Martí, directora general de la Fundació Deixalles.

2. Picada: degustació de productes locals i de comerç just

3. Taller reparació làmpares i upcycling

4. Espectacle infantil: Joanet Recicles i Tomeu Granera

5. Swing Sick People

 

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad