Fundació Deixalles obre una nova seu a Manacor

S’inaugura oficialment aquest dissabte a les 11 hores i disposa de tallers socials i ambientals

 

La Fundació Deixalles obre un nou centre a Manacor, al carrer Creuers número 17 al costat de l’antiga fàbrica Perles Majorica, des del que s’organitzarà el treball social i ambiental de la zona del Llevant mallorquí. Aquest nou centre disposa de tallers socials i ambientals:

– Recollida selectiva: servei de recollida gratuïta de mobles, electrodomèstics… al tel. 900 77 22 11

– Deixalleria i condicionament

– Donació i atenció al públic

Una representació política i tècnica de les conselleries relacionades amb l’àmbit social i ambiental inaugurarà el nou centre aquest dissabte a partir de les 11 del dematí, amb una representació de l’ajuntament de Manacor -batlia, delegacions de Medi Ambient i de Serveis Socials- i altres batlies de la comarca.

PROGRAMA DE L’ESDEVENIMENT

1. Recepció d’Autoritats i visita guiada a les instal·lacions de Deixalles Manacor.

Guies: José Falcó, president, i Francesca Martí, directora general de la Fundació Deixalles.

2. Picada: degustació de productes locals i de comerç just

3. Taller reparació làmpares i upcycling

4. Espectacle infantil: Joanet Recicles i Tomeu Granera

5. Swing Sick People

 

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad