Barnasants du a Ovidi Montllor fins a Manacor

El projecte Ovidi 25 arriba dissabte 14 de març a l’escola de música

 

Aquesta setmana s’ha presentat a Palma l’edició del Barnasants 2020. Aquest festival cultural i musical arribarà també al municipi de Manacor. En concret, en dues cites a l’auditori del Conservatori Municipal de Manacor. Per una banda, aquest dissabte 1 de febrer es comptarà amb l’actuació de Guiem Soldevila, cantautor menorquí nascut el 1980. Soldevila ha format part dels grups Manners, Six Fusion, Lapsus i Songrey, que l’han dut de gira per Menorca, Catalunya i Anglaterra. A més, ha guanyat diversos premis, com el concurs de cantautors d’Horta-Guinardó el 2015.

Per l’altra, dissabte 14 de març es comptarà amb l’actuació d’Ovidi 25, un grup que recorda la persona i obra del cantautor valencià Ovidi Montllor en totes les seves cares. Ovidi 25 és l’evolució del que un dia va ser Ovidi 3, creat per l’exdiputat de la CUP al Parlament de Catalunya, David Fernàndez, i els músics Borja Penalba i David Caño, convertit en quartet amb la incorporació de Mireia Vives. Ambdues actuacions tindran lloc a les 19.30 h i seran d’entrada lliure.

S’ha expressat el desig clar de durabilitat de la relació del Barnasants amb Mallorca i la resta d’illes així com la importància i l’oportunitat que suposa respecte de la llengua i cultura catalanes. “És un festival que torna a unir a tots els Països Catalans”, ha conclòs el director del festival, Pere Camps. Per altra banda, s’ha exposat la necessitat de donar estabilitat econòmica al festival, que no té afany de lucre, i s’ha posat d’exemple el conveni signat amb Formentera. En aquest sentit, s’ha reclamat implicació real per part de les institucions a través de convenis marc.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad