Aquest és el calendari de reformes de Sa Torre, Ses Comes i el Simó Ballester

Després de la reunió mantinguda entre l’Ajuntament i l’IBISEC

 

Després de la reunió mantinguda avui entre el batle de Manacor, Miquel Oliver, el regidor d’Educació Mateu Marcé i el responsable del IBISEC (responsable de la construcció i reforma de centres educatius) Antonio Morante, ja es pot fer un calendari més aproximat dels temps per dur a terme les reformes de les escoles de Sa Torre i el Simó Ballester a Manacor i el CEIP Ses Comes de Porto Cristo.

SA TORRE:

Ja s’ha fixat una reunió a Palma pel proper 17 de febrer, en la que una representació dels pares i l’Ajuntament es reunirà amb la conselleria d’Educació. En aquesta els representants del Govern demanaran disculpes pels retards continuats en les obres (pendents de fa un any i mig) i els hi exposaran quin serà el pla d’actuació a partir d’aquells moments.

Aquesta revista ha pogut saber que no serà com a mínim fins a finals del mes de febrer que la Conselleria no podrà enviar el projecte al consistori manacorí, que ja ha donat ordre al seu departament d’Urbanisme perquè tot d’una que així sigui es tramiti amb la màxima celeritat i estigui el mínim temps possible en dependències municipals. A partir d’aquí s’han de comptar dos mesos per a licitar les obres del projecte, més els nou mesos de feina que la reforma durà. Tot plegat significa que els alumnes de Sa Torre podrien tornar al seu edifici pràcticament a les darreries del proper curs.

SIMÓ BALLESTER:

La situació de l’edifici dels Sementals, pel que fa als plaços, és molt semblant al de Sa Torre amb una diferència aproximada d’una setmana en la tramitació i licitació, encara que amb dos mesos més de previsió d’obres. Amb la qual cosa aquí sí que ja no seria factible fer ni un mes de classes al nou edifici i s’hauria d’esperar fins a l’inici del curs 2021-2022.

SES COMES:

Per la continuació del projecte interromput fa uns mesos per la manca de solvència de l’empresa adjudicatària, els plaços són els següents: Durant la primera quinzena de febrer es durà a terme la licitació, a la que seguiran dos mesos més pel procés d’adjudicació i sis mesos per les obres que falten. En aquest cas no s’interrompran les classes, i els alumnes encara hauran d’aguantar renous durant els primer mesos del curs vinent.

Oliver deia en acabar la reunió que el que l’Ajuntament cercava avui sobretot era “tenir un compromís clar. Hi anirem i ens reunirem les vegades que facin falta, com hem fet fins ara, però necessitàvem tenir un calendari”.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad