Antoni Sureda guanya el premi d’assaig Alexandre Ballester

Aconsegueix el guardó pobler per l’obra: El Motí de les Dones. La primera revolta femenina a Manacor (1920).

 

L’investigador, ex cap de la Policia Local de Manacor i actual responsable de Protecció Civil, Antoni Sureda Vicens, ha resultat guanyador del XIX Premi d’assaig Alexandre Ballester de l’ajuntament de sa Pobla, per l’obra El Motí de les Dones. La primera revolta femenina a Manacor (1920).

El jurat es va reunir el 22 de gener i l’acte de lliurament del premi es va dur a terme el dia 27 en el Centre cultural de Can Planes de sa Pobla. En la foto el guanyador del premi Antoni Sureda Vicens, el regidor de Cultura  Antoni Simó Tomàs, l’editor Lleonard Muntaner acompanyats d’altres autoritats del municipi. La presentació oficial del llibre es dura a terme durant els actes de la fira del llibre.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad