Què significa tirar per la trona? Rafel Perelló ens ho conta

Aquesta vegada el gran coneixedor de les tradicions populars, Rafel Perelló, mos explica què era, per exemple, tirar per la trona o com es festejava en un temps no tan llunyà, quins dies eren els més comuns per fer-ho?. I ho fa des de l’església parroquial de Nostra Senyora dels Dolors de Manacor, un lloc ple de racons i curiositats.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad