Homenatge a Aina Sansó: ‘Vint segles de música a Manacor’

L’Escola de Mallorquí i el Centre de Professorat recullen en un llibre les ponències del cicle que es va dura terme l’any 2018

 

Divendres passat va tenir lloc a l’Escola de Mallorquí la presentació del llibre que recull les ponències corresponents al cicle coorganitzat per l’Escola de Mallorquí amb el Centre de Professorat de Manacor al llarg de la tardor del 2018. Vint segles de música a Manacor, coordinat per Bàrbara Duran Bordoy, és el número 72 dels Papers de sa Torre, col·lecció que va néixer el 1987 amb la finalitat de publicar conferències o treballs destacats relacionats amb l’Escola.  A partir del 2012 els títols d’aquesta col·lecció es poden descarregar de manera gratuïta a través de la pàgina www.escolademallorqui.cat

Tal com va comentar Sebastià Llodrà, delegat municipal de l’Escola, la presentació i publicació d’aquest llibre és una primera passa d’una sèrie d’actes que estan en marxa per recordar la figura d’Aina Sansó, que ens va deixar a l’estiu de 2017. “L’Escola sempre estarà agraïda a la tasca i dedicació de n’Aina, sobretot, per tot el que té a veure amb la recuperació dels Cossiers de Manacor“. De fet, la data triada per a la presentació d’aquest llibre feia especial il·lusió, ja que coincidia amb l’inici dels assajos dels Cossiers de Manacor.

Familiars de Sansó van assistir a l’acte, així com la seva parella, Rafel Ferrà, qui va voler transmetre unes paraules d’agraïment en nom de tota la família. Donà l’enhorabona “a tots els companys d’investigació que han col·laborat en el llibre i les gràcies per retre un homenatge com aquest a n’Aina, que de ben segur que li hauria encantat”.

Tot seguit, Bàrbara Duran va esmentar un per un tots els ponents que han fet possible la publicació i comentà que “si filam prim potser parlam de gairebé trenta segles de música”. L’acte va acabar amb un apunt musical, gràcies als xeremiers Joan Munar i Sebastià Capó.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad