El temporal ‘Glòria’ deixa 3,9 milions en danys al municipi

A la relació de danys i costos feta per l’Ajuntament no s’hi han contemplat camins, que s’estan arreglant amb mitjans propis

 

Els serveis tècnics de l’Ajuntament han realitzat una valoració econòmica dels danys i els costos que ha deixat el temporal Glòria sobre el municipi de Manacor. En total s’han determinat 3.870.480,30 euros en desperfectes, centrats bàsicament a la costa. Els danys comprenen des de la regeneració de platges i passejos a la reparació d’edificis públics i carrers.

A la relació de danys i costos no s’hi han contemplat camins, que s’estan arreglant amb mitjans propis. Des de l’equip de govern s’ha expressat que es confia en la col·laboració de les administracions públiques supramunicipals per tal de reparar quant abans els desperfectes.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad