Més de 700 persones ovacionen el ‘jostissier’

L’estrena de ‘Jostissi de Carreró’ omple l’auditori i deixa satisfets els fan d’una cinta ja de culte

 

I la ‘jostissi’ va arribar. Més de 700 persones ompliren ahir totes les butaques de l’auditori de Manacor, per poder comprovar si l’estrena mundial de ‘Jostissi de Carreró’ cumplia realment amb les espectatives creades durant tots els anys de preparació i rodatge. No varen haver d’esperar molt els seus responsables per comprovar que, ja d’inici, comptaven amb un públic entregat. A les 19,30 hores, puntuals al guió, el director de la cinta, Pedro Miralles, i part de l’elenc, pujaren a l’escenari per presentar-la. Ovació, llums apagades, silenci i projecció.

A partir d’aquí es van succeir les rialles i mamballetes en veure els lloc i persones conegudes dins el món social i polític de Manacor i Porto Cristo, que és on es desenvolupa l’acció. L’argument, basat en les pel·lícules de Charles Bronson, cintes de videocassette de lloguer dels vuitanta i noranta i jocs i figures d’acció com He-Man, presenta a un poble ofegat per la delinqüència de La Banda del Lobo, que espera ser allibertat per l’heroi, el fill retornat, que farà la seva pròpia justícia perque torni la tranquilitat marítima.

 

Totes les butaques plenes

 

La Banda del Lobo, comandada per Russifà (Joan Gelabert) i secundada per tota casta de mariscals amb distints ‘superpoders’ vol, amb el beneplàcit del batle des Port (Joan Gomila), crear el caos a benefici propi per poder treuren propfit. Entremig, personatges que es mesclen i que tracten de trobar el seu lloc a un Porto Cristo lluminós, on l’abús i el crim estan a l’ordre del dia. Però Golam (Joan Parera), jersei coll alt, jaqueta de cuiro, pistola carregada i ulleres de sol de posar i llevar, acabarà per fer-se seva la victòria redemptora.

Molts han estat els personatges coneguts del municipi que han volgut participar al film com el propi regidor de AIPC, Joan Gomila, el barber Joan Tur, la periodista Àngela Alfaro o el vilafranquer Tomeu Penya. Després de la projecció va ser el moment del photocall, les xerrades, les enhorabones, el merchandising oficial (gorres, adhesius, clauers o camisetes) i el desig de molt de tornar a veure la pel·lícula, que ara es projectarà als Multicines Manacor els dies 4, 6 i 11 de febrer a les 20 hores.

 

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad