Crítiques a Nadal a les beneïnes de Son Macià

El tennista manacorí Rafel Nadal ha estat aquest diumenge el protagonista de les crítiques dels joves de Son Macià. Dues de les carrosses d’enguany han estat expressament ‘dedicades’ a l’esportista, i no per a bé. En una se li recordava les seves noces a la Fortalesa de Pollença mentre uns falsos enginyers li dissenyaven a peu de carrer una nova pista reglamentària. A l’altra, els protagonistes eren més clars i sel culpava d’haver aconseguit construir tot un complexe en sol rústic amb el beneplàcid polític: “Això és rural i no pen Nadal!!”, anaven repetint els nins de la carrossa.

Aquí en teniu un video i algunes imatges:

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad