Taller per resoldre problemes sense bloquejar-se

L’Espai Na Camel·la ha acollit avui divendres la trobada on s’han donat claus per a prendre decisions des de la confiança

 

Aquest divendres dematí s’ha duit a terme a l’Espai na Camel·la el taller de formació ‘Resolució de problemes complexos’, una jornada formativa gratuïta, on s’han donat claus per a prendre decisions des de la confiança i aconseguir els millors resultats. Una habilitat que pot marcar una gran diferència en la carrera professional i personal de tota persona.

El taller ha començat a les 9,30 hores, amb la presentació realitzada per part de la regidora d’Ocupació i Desenvolupament Local, Núria Hinojosa, i ha finalitzat a les 13,30 h. Durant la presentació, Hinojosa ha denotat la importància de cursos com aquest i ha lloat la figura de la doctora Ángela Albaladejo, formadora del curs, psicòloga i màster en Psicologia Clínica, amb formació específica en Recursos Humans i especialitzada en Coaching.

Durant la sessió, les persones assistents han treballat la competència social central de la dècada vinent, la resolució de conflictes, aprenent a concretar els problemes i saber actuar davant les situacions que els generen sense bloquejar-se, trobar solucions adequades i eficaces als problemes, diferenciar entre les causes i els símptomes dels problemes.

Revisar la informació necessària i precisa per a les solucions, conèixer i aplicar les metodologies per a la resolució de problemes complexos i, així, aconseguir que es prenguin millors decisions i més eficaces, analitzar les solucions intentades fracassades i les seves excepcions i trobar les claus per a aconseguir el que volem.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad