Taller per resoldre problemes sense bloquejar-se

L’Espai Na Camel·la ha acollit avui divendres la trobada on s’han donat claus per a prendre decisions des de la confiança

 

Aquest divendres dematí s’ha duit a terme a l’Espai na Camel·la el taller de formació ‘Resolució de problemes complexos’, una jornada formativa gratuïta, on s’han donat claus per a prendre decisions des de la confiança i aconseguir els millors resultats. Una habilitat que pot marcar una gran diferència en la carrera professional i personal de tota persona.

El taller ha començat a les 9,30 hores, amb la presentació realitzada per part de la regidora d’Ocupació i Desenvolupament Local, Núria Hinojosa, i ha finalitzat a les 13,30 h. Durant la presentació, Hinojosa ha denotat la importància de cursos com aquest i ha lloat la figura de la doctora Ángela Albaladejo, formadora del curs, psicòloga i màster en Psicologia Clínica, amb formació específica en Recursos Humans i especialitzada en Coaching.

Durant la sessió, les persones assistents han treballat la competència social central de la dècada vinent, la resolució de conflictes, aprenent a concretar els problemes i saber actuar davant les situacions que els generen sense bloquejar-se, trobar solucions adequades i eficaces als problemes, diferenciar entre les causes i els símptomes dels problemes.

Revisar la informació necessària i precisa per a les solucions, conèixer i aplicar les metodologies per a la resolució de problemes complexos i, així, aconseguir que es prenguin millors decisions i més eficaces, analitzar les solucions intentades fracassades i les seves excepcions i trobar les claus per a aconseguir el que volem.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad