Ni Sa Torre ni el Simó Ballester estaran a punt l’any que ve

Més d’un centenar de persones protesten per reclamar l’inici urgent de la reforma de Sa Torre, tancada l’octubre de 2018 per un problema de formiga blanca

 

Ni la reforma de l’escola de Sa Torre ni la de l’edifici on hi havia el quarter dels Sementals (que ha d’esser l’escola infantil del Simó Ballester), estaran llestes per poder començar el curs que ve. De fet d’aquí a un any natural tampoc s’hauran acabat les obres. Un panorama que ha fet que avui més d’un centenar de mares, pares i alumnes de Sa Torre s’hagin manifestat davant l’ajuntament de Manacor per reclamar l’inici del projecte i la tornada urgent a la normalitat.

Amb caceroles i estris de cuina, han cridat amb força per reclamar a la Sala que faci via a començar i la reforma comenci d’una vegada per totes. Encara que l’Ajuntament és, a hores d’ara, només un intermediari, ja que la pilota està a la teulada de la conselleria d’Educació, que és la que encara a dia d’avui no ha remés el projecte complet al consistori manacorí, amb la qual cosa no es poden iniciar els tràmits municipals.

“És una injustícia perquè ja no només afecta a Sa Torre sino a tota la societat manacorina”, ha reconegut avui dematí el batle Miquel Oliver, també present a la protesta. “Dijous que ve ens reunirem de nou amb la Conselleria perquè resolgui la situació. Una vegada tenguem el projecte ho tramitarem el més ràpid que sigui possible perquè les obres puguin començar”.

Tot i la celeritat, tots dos projectes, el de Sa Torre i el del Simó Ballester, hauran de passar un periode de tràmits, adjudicació i exposició pública, el que unit als onze mesos previstos d’obres en cada cas, fan que les obres no puguin estar enllestides fins ben entrat 2021 (el que en el cas del Simó retardarà el desenvolupament del seu projecte musical); un despropòsit per part d’Educació, que fa només unes setmanes mantenia que les feines podrien començar el proper mes d’abril.

 

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad