Can Bordoy tornarà a obrir ben aviat

Part i Banda

Menys d’un mes després de tancar les seves portes, el bar Berlín o simplement Can Bordoy, tornarà a obrir. No serà a càrrec ni de na Fina ni den Jaume Llunes, però l’espai recobrarà vida en aproximadament vint dies. Miquel García, conegut per la seva tasca de cambrer a l’Hiper Manacor és qui ha llogat el local i qui a partir de dia 10 de febrer reobrirà barra i cuina. No sabem encara si hi farà molta reforma o deixarà l’essència de l’àntic bar dels anys setanta, però almanco no se perdrà un dels llocs més emblemàtics del poble.

 

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad