Can Bordoy tornarà a obrir ben aviat

Part i Banda

Menys d’un mes després de tancar les seves portes, el bar Berlín o simplement Can Bordoy, tornarà a obrir. No serà a càrrec ni de na Fina ni den Jaume Llunes, però l’espai recobrarà vida en aproximadament vint dies. Miquel García, conegut per la seva tasca de cambrer a l’Hiper Manacor és qui ha llogat el local i qui a partir de dia 10 de febrer reobrirà barra i cuina. No sabem encara si hi farà molta reforma o deixarà l’essència de l’àntic bar dels anys setanta, però almanco no se perdrà un dels llocs més emblemàtics del poble.

 

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad