Vaga i concentració pel retard en la reforma de l’escola de Sa Torre

No duran demà els seus fills a classe i es concentraran davant l’Ajuntament, on encara la conselleria d’Educació no hi ha entrat el projecte de reforma
El grup de mares i pares descontents amb la gestió de la conselleria d’Educació respecte al retard de la reforma de l’escola de Sa Torre, han convocat per demà divendres 24 de gener, una vaga i una concentració davant l’ajuntament de Manacor com a protesta per la manca d’accions concretes, per fer que els seus fills tornin a un espai desallotjat el dia després de la torrentada de Sant Llorenç, és a dir fa un any i mig, i deixin les aules que ocupen provisionalment a l’IES Manacor.
“El passat mes de novembre un grup de pares i mares de l’escola de Sa Torre vam enviar una carta a diferents diaris i revistes locals explicant el nostre descontent amb la conselleria d’Educació i també vam fer una casserolada com a acte de protesta. El temps passa i no hi ha canvis, el projecte d’obra per reformar l’escola encara no ha entrat a l’ajuntament de Manacor, és per això que volem comunicar-vos quines seran les accions que durem a terme”, expliquen els pares del alumnes afectats.

En concret, enumeren les tres principals:

– Hem convocat una vaga per dia 24 de gener. Les famílies que s’hi adhereixin no duran els seus infants a l’escola aquest dia.
– El mateix dia 24 les famílies farem una concentració a les 9 hores davant l’ajuntament de Manacor.
– Si en un mes no hi ha canvis es tornarà a convocar vaga.
Al mateix temps que recorden quina és la seva situació: “Dia 9 d’octubre de 2018 ens informen des de la conselleria d’Educació que hi ha formiga blanca a l’escola, que hem de desallotjar el centre i que s’accelerarà la reforma de Sa Torre de manera urgent i extraordinària. Ens asseguren que el curs 2019/20 tornarem a la nostra escola. Han passat 15 mesos i el projecte d’obra encara no s’ha acabat de redactar. Què ha passat amb les promeses? Amb l’excepcionalitat i caràcter urgent del que ens van parlar?”
“No tenim escola, els infants es mereixen un espai adequat , propi, en el que puguin jugar i córrer lliures i segurs.Una escola de veritat on es pugui desenvolupar el projecte educatiu del nostre centre sense limitacions”, denuncien.
Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad