Vaga i concentració pel retard en la reforma de l’escola de Sa Torre

No duran demà els seus fills a classe i es concentraran davant l’Ajuntament, on encara la conselleria d’Educació no hi ha entrat el projecte de reforma
El grup de mares i pares descontents amb la gestió de la conselleria d’Educació respecte al retard de la reforma de l’escola de Sa Torre, han convocat per demà divendres 24 de gener, una vaga i una concentració davant l’ajuntament de Manacor com a protesta per la manca d’accions concretes, per fer que els seus fills tornin a un espai desallotjat el dia després de la torrentada de Sant Llorenç, és a dir fa un any i mig, i deixin les aules que ocupen provisionalment a l’IES Manacor.
“El passat mes de novembre un grup de pares i mares de l’escola de Sa Torre vam enviar una carta a diferents diaris i revistes locals explicant el nostre descontent amb la conselleria d’Educació i també vam fer una casserolada com a acte de protesta. El temps passa i no hi ha canvis, el projecte d’obra per reformar l’escola encara no ha entrat a l’ajuntament de Manacor, és per això que volem comunicar-vos quines seran les accions que durem a terme”, expliquen els pares del alumnes afectats.

En concret, enumeren les tres principals:

– Hem convocat una vaga per dia 24 de gener. Les famílies que s’hi adhereixin no duran els seus infants a l’escola aquest dia.
– El mateix dia 24 les famílies farem una concentració a les 9 hores davant l’ajuntament de Manacor.
– Si en un mes no hi ha canvis es tornarà a convocar vaga.
Al mateix temps que recorden quina és la seva situació: “Dia 9 d’octubre de 2018 ens informen des de la conselleria d’Educació que hi ha formiga blanca a l’escola, que hem de desallotjar el centre i que s’accelerarà la reforma de Sa Torre de manera urgent i extraordinària. Ens asseguren que el curs 2019/20 tornarem a la nostra escola. Han passat 15 mesos i el projecte d’obra encara no s’ha acabat de redactar. Què ha passat amb les promeses? Amb l’excepcionalitat i caràcter urgent del que ens van parlar?”
“No tenim escola, els infants es mereixen un espai adequat , propi, en el que puguin jugar i córrer lliures i segurs.Una escola de veritat on es pugui desenvolupar el projecte educatiu del nostre centre sense limitacions”, denuncien.
Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad