Solidaritat escolar amb l’alberg a través de productes d’higiene

Enguany, des de la recollida de Nadal que es fa conjuntament amb altres entitats com Càritas o Creu Roja, s’han rebut moltíssims productes d’higiene pels usuaris de l’alberg de la Fundació Trobada: sabó, desodorants, productes d’higiene íntima, espuma d’afaitar, etc. des de diversos centres educatius.

Concretament, es vol agrair l’aportació, organització i compromís al CP Es Canyar, al Col·legi concertat d’ensenyament La Salle Manacor, Escola Joan Mesquida, al Col·legi Nostra Senyora de Montesió de Palma, IES Porto Cristo, Fundació Diagrama de Porto Cristo i la Rafa Nadal International School.

“Actes com aquests encoratgen a seguir lluitat en els processos d’inclusió social a la ciutat de Manacor. Construint una societat on els més joves siguen conscients i solidaris amb els que més ho necessiten. Gràcies per aquest granet d’arena, gràcies per la solidaritat i per fer un món més just i més inclusiu”, agraeixen des del seu blog.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad