Manacor vol tenir discurs propi a FITUR

Enguany hi ha anat per defensar la marca East Mallorca, conjunta amb els municipis del Llevant

 

La regidora de Turisme, Maria Antonia Truyols, ha assistit a FITUR 2020 amb l’objectiu de consolidar la marca East Mallorca, l’aposta turística conjunta dels municipis de Llevant: Manacor, Capdepera, Son Servera, Sant Llorenç i Artà.

“Aquesta marca és clau per a la promoció turística del municipi ja que compren el 25% del total de les places hoteleres de Mallorca. Així, i per tal que esdevingui marca de referència, és necessari generar més presència a les fires i executar projectes propis, com per exemple la gran ruta senderista GR East Mallorca”, explica el consistori.

Segons Truyols “és central per al nostre model turístic consolidar la marca”. A més, “actuam amb la idea d’acabar tenint un estand propi que ofereixi un producte diferenciat del de la marca general ‘Mallorca'”, ha afegit.

FITUR, que es du a terme entre els dies 22 i 26 de gener a Madrid, és la fira internacional del turisme que es celebra anualment a IFEMA – Institución Ferial de Madrid –, la segona més important del món en aquest sector.

Durant cinc dies, la fira acull pavellons dedicats a cadascuna de les destinacions turístiques representants, englobades per països les quals desenvolupen una mostra de les atraccions més destacades de les seves respectives destinacions.

L’esdeveniment serveix com a plataforma de comunicació clau per a promoure el turisme, sobretot donat els més de 10.000 expositors de més de 160 països i els més de dos-cents mil visitants que la fira sol agrupar. Així, FITUR representa un fòrum únic per a la promoció, el coneixement de noves tendències i per crear xarxa de contactes.

Els ulls estan ara posats a la fira de turisme ITB – Internationale Tourismus-Börse Berlin –, que es durà a terme entre els dies 4 i 8 de març a la capital alemanya.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad