Manacor vol tenir discurs propi a FITUR

Enguany hi ha anat per defensar la marca East Mallorca, conjunta amb els municipis del Llevant

 

La regidora de Turisme, Maria Antonia Truyols, ha assistit a FITUR 2020 amb l’objectiu de consolidar la marca East Mallorca, l’aposta turística conjunta dels municipis de Llevant: Manacor, Capdepera, Son Servera, Sant Llorenç i Artà.

“Aquesta marca és clau per a la promoció turística del municipi ja que compren el 25% del total de les places hoteleres de Mallorca. Així, i per tal que esdevingui marca de referència, és necessari generar més presència a les fires i executar projectes propis, com per exemple la gran ruta senderista GR East Mallorca”, explica el consistori.

Segons Truyols “és central per al nostre model turístic consolidar la marca”. A més, “actuam amb la idea d’acabar tenint un estand propi que ofereixi un producte diferenciat del de la marca general ‘Mallorca'”, ha afegit.

FITUR, que es du a terme entre els dies 22 i 26 de gener a Madrid, és la fira internacional del turisme que es celebra anualment a IFEMA – Institución Ferial de Madrid –, la segona més important del món en aquest sector.

Durant cinc dies, la fira acull pavellons dedicats a cadascuna de les destinacions turístiques representants, englobades per països les quals desenvolupen una mostra de les atraccions més destacades de les seves respectives destinacions.

L’esdeveniment serveix com a plataforma de comunicació clau per a promoure el turisme, sobretot donat els més de 10.000 expositors de més de 160 països i els més de dos-cents mil visitants que la fira sol agrupar. Així, FITUR representa un fòrum únic per a la promoció, el coneixement de noves tendències i per crear xarxa de contactes.

Els ulls estan ara posats a la fira de turisme ITB – Internationale Tourismus-Börse Berlin –, que es durà a terme entre els dies 4 i 8 de març a la capital alemanya.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad