L’espectacular canvi d’aspecte de s’Illot en un dia

Part i Banda

En qüestió d’hores, la feina de la brigada de l’ajuntament de Manacor i la concessionària de neteja del municipi, han fet que l’aspecte de molts de carrers de s’Illot afectats per la tempesta Glòria hagi canviat de verd en blau. Aquí teniu alguna de les imatges d’ahir i avui posades una devora l’altra.

 

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad