Educació suspèn la visita de Vox als centres escolars

Davant les reclamacions reiterades del partit a voler-ho fer en horari lectiu

 

La Conselleria d’Educació, Universitat i Recerca, ha decidit suspendre de moment les visites programades als centres educatius previstes per VOX, entre les quals hi ha, dins la llista de 52, l’institut de secundària Mossèn Alcover.

En un principi i després de consultar els serveis jurídics, d’acord amb la petició de la Mesa del Parlament, Educació va determinar que les visites sol·licitades pel grup parlamentari VOX a 52 centres educatius es farien fora d’horari lectiu, circumscrites a les dependències que consideri oportú la direcció de cada centre i amb un màxim de dos representants del grup parlamentari, acompanyats del director/a i l’inspector de zona.

Des de la Conselleria es consideren inacceptables els intents per part de determinades formacions polítiques de posar en dubte el bon funcionament dels centres educatius de Balears i dels docents que hi fan feina i per això s’ha elaborat una proposta de visites que garanteix el dret dels diputats autonòmics a accedir a dependències públiques  i a la vegada el de l’alumnat a exercir el seu dret a l’educació lliure de qualsevol pressió externa.

Ara la Conselleria avisarà als centres educatius afectats

El grup parlamentari VOX ha presentat un escrit a la Mesa del Parlament reiterant la seva petició de visitar els centres educatius i reclamant que aquestes visites tenguin lloc en horari lectiu, es a dir, mentre alumnat i professorat realitzen la seva tasca habitual.

La Conselleria d’Educació, Universitat i Recerca es manté en la seva postura i no modificarà les condicions establertes per a les visites. Per tot això s’ha decidit suspendre les visites programades als centres educatius i s’avisarà per vies oficials als centres educatius afectats.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad